Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Nou Colagen + Acid Hialuronic Intense 30cpr Mărește

Colagen + Acid Hialuronic Intense ,30 comprimate, Interherb

Doza mare al substanțelor active (1000 mg Colagen, 50 mg Acid Hialuronic/tabletă) conferă preparatului numeroase efecte benefice asupra organismului.

Infrumusețarea tenului și protecția articulațiilor din interior

Acționează împotriva efectelor negative ale razelor solare asupra tenului, precum și în prevenirea uzurii cartilajului odată cu înaintarea în vârstă.

Mai multe detalii

Data adaugării: 2021-07-14 10:13:51
Ultima actualizare: 2021-07-16 11:52:16

43,91 Lei

Mai multe informații

COLAGEN & ACID HIALURONIC INTENSE – 1000 mg Colagen
COLAGEN & ACID HIALURONIC Intense

30 tablete, supliment alimentar

Doza mare al substanțelor active (1000 mg Colagen, 50 mg Acid Hialuronic/tabletă) conferă preparatului numeroase efecte benefice asupra organismului:

Infrumusețarea tenului și protecția articulațiilor din interior

Extractul de Colagen și Acid Hialuronic acționează împotriva efectelor negative ale razelor solare asupra tenului, precum și în prevenirea uzurii cartilajului odată cu înaintarea în vârstă.

reduce profunzimea ridurilor de expresie
reface tonusul facial
tenul va deveni vizibil mai neted și elastic
asigură hidratarea țesutului din interior
îmbunătățește mobilitatea articulară și reduce uzura lor

Păr și scalp: intensifică funcția de creștere a părului cu o structură sănătoasă.

Gingia: Colagenul conferă gingiei un aspect sănătos, iar Acidul Hialuronic împiedică apariția paradontozei .

Ochi: Acidul Hialuronic are rol important în asigurarea cantității necesare de lichid din cadrul conductului lacrimar.

Unghii: Colagenul, prin conținutul ridicat de aminoacizi (conține 18 tipuri de aminoacizi, din care 8 tipuri sunt aminoacizi esențiali ), contribuie la formarea unor unghii puternice și sănătoase.

Articulații: Colagenul este partea componentă esențială a articulațiilor, iar Acidul Hyaluronic asigură lichidul necesar din interiorul capsulei articulare.

Prezentarea componentelor produsului și a efectului acestora asupra organismului

Extractul de Colagen

Amestec de peptide de colagen (min.90%), conceput pentru susținerea nivelului optim de colagen, proteoglycan și elastină în țesuturile profunde ale tenului și pentru suplinirea cantității de colagen necesar cartilajelor. Colagenul conține peptide de greutate moleculară mică obținute prin hidroliza colagenului de Tip I. Acest colagen de Tip I este un colagen identic cu cel regăsit natural în pielea și cartilajul organismului uman.

Numeroase teste clinice au demonstrat biodisponibilitatea peptidelor de colagen asupra organismului animal și uman, în urma administrării orale a acestuia. Peptidele din colagen au o absorbție rapidă, ajungând cu ușurință prin fluxul sangvin la nivelul țesuturilor profunde ale tenului și cartilajului osos. Studiile in vivo au arătat rolul esențial al peptinelor de colagen asupra proceselor metabolice din organism

Înaintarea în vârstă afectează structura organismului concomitent cu tenul. Producția de colagen scade, ca urmare scade concentrația de colagen din organism și odata cu ea acidul hialuronic și elastina având ca efect apariția ridurilor.

Factorii externi chimici (radiațiile solare) factorii interni psihici sunt adesea menționați ca factori de influență asupra calității tenului.

Concentrația de Colagen de Tip I împreună cu elastina sunt direct responsabile de structura sănătoasă și de fermitatea tenului.

O dietă bogată în colagen conferă numeroase efecte benefece asupra tenului :

-Crește gradul de hidratare și elasticitate

-Reduce vizibil ridurile prin acțiunea de anti – aging

Extract de Acid Hialuronic – Calitate elvețiană

Obținut prin biofermentare, e un Acid Hialuronic de greutate moleculară medie, ușor digerabil, absorbabil și dizolvabil în apă, fără efecte adverse.

În stare naturală o întâlnim în țesuturile tenului, țesutul cartilaginos și în discurile dintre vertebre. Nivelul ei se reduce odată cu înaintarea în vârstă având ca efect deshidratarea țesuturilor în profunzime ale tenului și uzura cartilajului.

Acidul Hialuronic se absoarbe in principal la nivelul intestinului subtire ajungând mai rapid în fluxul sanuin și prin diverși receptori la nivel celular. Datorită dimensiunii moleculare optime, opune rezistență sucurilor digestive având un nivel de absorbție ridicat la nivelul tractului intestinal.

Efectele pozitive ale Acidului Hialuronic asupra organismului

Lubrifiant și hidratant
Sporește concentrația de Acid Hialuronic în țesuturi, împrospătează concentrația de Hialuron la nivel celular
Are rol antiinflamator datorită radicalilor liberi de tip NO

Vitaminele A, C, Biotina

Vitamine esențiale cu rol important în păstrarea sănătății și vitalității tenului. Sprijină regenerarea pielii, potențează producția de colagen, contribuie la menținerea funcțiilor de apărare a pielii de efectele nocive externe (temperaturi ridicate, microbi, raze UV, efecte chimice), crește capacitatea de detoxifiere și hidratare la nivelul straturilor profunde ale pielii, ajută la păstrarea unei pigmentații normale (prin protecție solară) și scade gradul de sensibilitatea tenului (exfoliere, roșeață, mâncărime).

Administrare

O tabletă pe zi pe o perioadă de 2-3 luni sub formă de cură. Recomandăm administrarea tabletei în timpul meselor cu multe lichide.

Nu se recomandă

Colagenul și Acidul Hialuronic sunt substanțe bine tolerate de organism chiar și pe termen lung. Pot să apară însă și sensibilități izolate, de aceea este contraindicat persoanelor alergice la hialuronați și persoanelor bolnave de cancer limfatic. Conține fenilalantină, a nu se administra persoanelor cu fenilcetonurie (boală genetică rară de tulburare a metabolismului).

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Colagen + Acid Hialuronic Intense ,30 comprimate, Interherb

Colagen + Acid Hialuronic Intense ,30 comprimate, Interherb

Doza mare al substanțelor active (1000 mg Colagen, 50 mg Acid Hialuronic/tabletă) conferă preparatului numeroase efecte benefice asupra organismului.

Infrumusețarea tenului și protecția articulațiilor din interior

Acționează împotriva efectelor negative ale razelor solare asupra tenului, precum și în prevenirea uzurii cartilajului odată cu înaintarea în vârstă.

30 alte produse din aceeași categorie: