Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Urimil Mărește

Urimil

Data adaugării: 2017-10-26 22:36:04
Ultima actualizare: 2021-10-08 14:07:54

62,68 Lei

Mai multe informații

Contribuie la fucntionarea normala a sistemului nervos periferic!

Prezentare:cutie x 30 capsule;

Compozitie/capsula

uridina monofosfat 50mg
vitamina B3 10mg NE
vitamina B6 6mg
vitamina B1 4mg
acid folic 400mcg
vitamina B12 10mcg;
Uridin monofosfat

-participa la constructia membranelor celulare
-stimuleaza construirea dendritelor care sustin functia sinaptica
-stimuleaza formarea de mielina("izolatia" axonilor)
-sustine si accelereaza regenerarea neuromusculara si inhiba propagarea durerii

Uridina este prezenta in multe alimente,dar in aceasta forma nu este biodisponibila ,ca urmare a faptului ca se descompune complet in ficat si tractul gastro-intestinal.

Acidul folic

Acidul folic(vitamina B9) este una dinte cele mai importante vitamine pentru sanatate.

-participa la constructia membranelor celulare
-participa la sinteza de ADN si ARN
-participa la sinteza aminoacizilor si proteinelor importante pentru activitatea celulelor
-interfereaza cu activitatea genelor in celulele nervoase si ajuta la reglarea genelor implicate in regenerare
-conduce la regenerarea axonilor si recuperarea functionala dupa traume

Vitamina B12

Vitamina B12(cobalamina) este necesara pentru producerea de mielina("izolatia" axonala).Amorteala,furnicaturile si pierderea sensibilitatii la nivelul extremitatilor sunt simptome ale neuropatiei periferice cauzate de deficienta de vitamina B12.Statistica arata ca intre 5% si 20% din populatia adulta prezinta un deficit de vitamina B12,iar 40% au niveluri plasmatice scazute de vitamina B12.

Vitamina B6

Vitamina B6 este esentiala pentru metabolismul aminoacizilor,glucozei si grasimilor.La adulti,neuropatia ca rezultat al insuficientei de vitamina B6 incepe cu furnicaturi sau senzatie de arsura in picioare,care apoi avanseaza si afecteaza mebrele inferioara si superioara.Cu toate ca vitamina B6 este prezenta in multe alimente,preparea termica a acestora duce la pierderea de proportie de 70%.Pe de alta parte,oamenii nu sunt capabili sa sintetizeze vitamina B6,de aceea aportul alimentar este esential.

Vitamina B1

Tiamina(vitamina B1) este o vitamina solubila in apa si prezenta in majoritatea tesuturilor vegetale si animale.Tiamina este importanta pentru respiratia celulara,pentru producerea neurotransmitatorilor(glutamat,acid y-aminobutiric) si pentru intretinerea tecii de mielina.Deficitul de tiamina duce la neuropatie,cunoscuta sub numele de boala Beri-Beri si reprezinta primul sindrom de insuficienta descris la oameni.Oboseala,iritabilitatea si crampele musculare pot aparea in cateva zile pna ala cateva saptamani ca rezultat al deficitului de nutrienti.Deficitul de vitamina B1 incepe cu pierderi senzoriale,senzatie de arsura,slabiciune musculara la nivelul picioarelor si talpilor.

Vitamina B3

Cunoscuta sub numele de niacina sau acid nicotinic,este o vitamina esentiala pentru metabolismul carbohidratilor,grasimilor si proteinelor,precum si pentru transmiterea semnalelor intracelulara si repararea ADN-ului la nivel celular.

​Ingrediente:agenti de incarcare:maltodextrina,celuloza microcristalina;capsula: gelatina,dioxid de titan;uridin monofosfat sare de sodiu;vitamina B3/nicotinamida,agent antiaglomerant:stearat de magneziu;vitamina B6,vitamina B1,acid folic,vitamina B12.

Pentru ca organismul sa isi poata activa mecanismele de recuperare proprii,ii sunt necesare anumite elemente nutritive.Urimil ofera organismului combinatia exacta de 6 substante nutritive esentiale,care ajuta la refacerea tecii de mielina si la regenerarea neuronilor detriorati.

Recomandari

sciatica
lumbago
discopatie
radiculite cervicale
nevralgie intercostala
plexite
dupa operatia de hernie de disc
artropatii
dupa operatia de hernie de disc
artropatii
osteopatii si condropatii
alte deteriorari ale sistemului musculo-scheletic si ale tesutului conjunctiv
Contraindicatii:copii mai mici de 6 ani,femei insarcinate sau care alapteaza,persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Administrare:1 capsula pe zi,pe o perioada de 3-6 luni.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Urimil

Urimil

30 alte produse din aceeași categorie: