Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Redoxon Double Action 1000mg Compr. Eff. Mărește

Redoxon Triple Action Vitamina C 1000mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

BAYER

Redoxon Triple Action este o combinație de Vitamina C într-o concentrație mare (1000mg), Vitamina D și Zinc, ce impiedică acțiunea factorilor care îți influențează imunitatea: schimbări de temperatură, aglomerație și poluare.

Mai multe detalii

Data adaugării: 2016-08-12 16:19:29
Ultima actualizare: 2021-06-19 13:06:22

21,97 Lei

Mai multe informații

Ce este Vitamina C?
Vitamina C este, probabil, unul dintre cei mai cunoscuți micronutrienți. Ea contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar. Organismul uman primește Vitamina C din dieta noastră, din alimente bogate în Vitamina C, cum ar fi fructele și legumele proaspete. Organismul uman nu poate produce și nu poate stoca mari cantități de Vitamina C, așa că uneori este bine să iei un supliment de Vitamina C. Aici te poate ajuta Redoxon®*.

* Vitamina C contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Ce face Vitamina C?
Vitamina C ajută sistemul imunitar să funcționeze normal și ajută la reducerea stării de oboseală. Ca antioxidant, Vitamina C contribuie, de asemenea, la protejarea celulelor tale și le ajută să funcționeze normal. Vitamina C contribuie și la formarea normală de colagen; acesta este parte a structurii oaselor, a dinților, a gingiilor și a pielii. Vitamina C joacă un rol în păstrarea sănătății lor.

Ce este Zincul și de ce avem nevoie de el?
Zincul este un mineral și, la fel ca Vitamina C, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Zincul este, de asemenea, necesar creșterii și dezvoltării organismului. Aflat în numeroase alimente (carne, pește, lactate și cereale), precum și în unele suplimente, zincul are un rol multiplu în organism, incluzând contribuția la funcționarea normală a sistemului imunitar și la diviziunea celulară.

Ce este Vitamina D și de ce am nevoie de ea?
Vitamina D se formează în principal prin acțiunea razelor solare UV pe piele și joacă un rol important în susținerea sistemului imunitar. Fiecare persoană are nevoie de un nivel diferit de expunere la razele soarelui, deoarece fiecare dintre noi va avea doze diferite de vitamina D în funcție suprafața de piele expusă, de ce oră și de cât timp stăm la soare. Dar expunerea zilnică la lumină solară nu este întotdeauna posibilă. Vitamina D poate fi obținută atât prin expunerea la lumina soarelui, cât și prin consumul de anumite alimente și suplimente. Completați necesarul de Vitamina D cu Redoxon® Triple Action.

Redoxon Triple Action este o combinație de Vitamina C într-o concentrație mare (1000mg), Vitamina D și Zinc, ce impiedică acțiunea factorilor care îți influențează imunitatea: schimbări de temperatură, aglomerație și poluare

Recomandări
Adulţi: 1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat în 200 ml de apă

Copii cu vârsta peste 12 ani: o jumătate de comprimat efervescent pe zi, dizolvat în 200 ml de apă

Ingrediente active
Principalul ingredient din Redoxon® Triple Action este vitamina C ce contribuie la formarea normala a colagenului, componentul de baza al pielii sustinând astfel funcția de barieră a acesteia . Mai mult decât atât, vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus zincul și vitamina D joacă un rol semnificativ în protejarea sistemului imunitar al organismului.

Informații nutriționale
Per comprimat* VNR
Vitamina C 1000mg 1250%
Zinc 10mg 100%
Vitamina D 10µ 200%
VNR = Valoari nutriţionale de referinţă. *Echivalentul cu o doză zilnică de adult.

Prezentare: 10 comprimate efervescente

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Redoxon Triple Action Vitamina C 1000mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Redoxon Triple Action Vitamina C 1000mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Redoxon Triple Action este o combinație de Vitamina C într-o concentrație mare (1000mg), Vitamina D și Zinc, ce impiedică acțiunea factorilor care îți influențează imunitatea: schimbări de temperatură, aglomerație și poluare.

30 alte produse din aceeași categorie: