Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Polygemma Nr.14 - Articulatii 50ml Mărește

Polygemma Nr.14 - Articulatii 50ml

Data adaugării: 2014-06-26 20:51:13
Ultima actualizare: 2021-10-16 09:07:39

30,89 Lei

Mai multe informații

POLYGEMMA NR.14 50ML(ARTICULATII DETOXIFIERE)

Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin si muguri de Jneapan, seva de Mesteacan si scoarta de Salcie.

 Pentru a mentine flexibile articulatiile pana la varste inaintate, trebuie pastrata sau redobandita sanatatea tesuturilor conjunctive, imbunatatind functia articulatiei, evitand sau atenuand durerea si inflamatia.

Actiune principala: antiinflamatoare, depurativa – o mai buna eliminare a acidului uric si ureei, a caror depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor.

Pentru detoxifierea articulatiilor se folosesc gemoterapice cu actiune depurativa si antiinflamatoare care ajuta la cresterea mobilitatii si la eliminarea acidului uric si ureei, a caror depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor: muguri de Frasin si de Jneapan, seva de Mesteacan si scoarta de Salcie.

Gemoterapicul din muguri de Frasin este principalul gemoterapic recomandat ca drenor articular pentru actiunea uricozurica, completata de efectul antiinflamator.

Recomandat iarna sau oricand exista exces de proteine animale. Extractul din muguri de Jneapan are efect antiinflamator pe cartilagiile articulare, regenerator al tesutului osos si cartilaginos, decontracturant muscular . Seva de Mesteacan contine doua heterozide fenolice – betulozid si monotropidozid - care prin hidroliza enzimatica elibereaza salicilat de metil, cu efect puternic antiinflamator. Extractul gemoterapicul din scoarta de Salcie, este “aspirina naturala” bogat in salicina, care trece in ficat in acid salicilic, cu actiune antiinflamatoare, analgezica, antipiretica, antireumatica.

 Mod de administrare: se administreaza cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizandu-se o detoxifiere la nivel articular si renal.

Vrei sa afli mai multe despre acest produs? Hai pe Blog Argefarm

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Polygemma Nr.14 - Articulatii 50ml

Polygemma Nr.14 - Articulatii 50ml

30 alte produse din aceeași categorie: