Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Antioxi Vita 100ml Mărește

Antioxi Vita 100ml

PHENALEX

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:49
Ultima actualizare: 2021-11-10 19:16:33

50,41 Lei

Mai multe informații

 

 

 

 

ANTIOXI VITA Formula Concentrata

Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, extras din samburi, pielite si rahis de struguri ( cca 700mg/ml)

Prezentare: 100 ml

Compozitie:
apa, extract din seminte, pielite si rahis de struguri.
Principiul activ: polifenoli (300mg GAE / ml)

Antioxidantii sunt prezenti, in mod natural, in aproape toate plantele, microorganismele, fungi, chiar si tesuturi animale. Antioxidantii sunt molecule care pot interactiona in siguranta cu radicalii liberi, punand capat reactiei in lant inante sa fie afectate moleculele vitale. O anumita molecula antioxidanta poate reactiona doar un anume radical individula, existand, prin urmare, o nevoie permanenta de recompletare a resurselor antioxidante.

Antioxidantii de tipul fenolilor sunt derivati mono sau polihidroxilici ai arenelor in care gruparea hidroxil este legata direct de un radical aril.
Compusi fenolici se regasesc in natura in toate plantele, acestia  fiind responsabili cu varietatea de culori ale fructelor si legumelor.
In struguri , compusi fenolici se gasesc in seminte, pielite, rahis si pulpa bobului de struguri si se extrag in procesul de vinificatiei. Cantitatea si structura compusilor fenolici din vin depinde de soiul din care provine si de tehnicile de elaborare si conservare a vinului. In tescovina raman cantitati considerabile de compusi fenoli in special la vinificarea in alb. Dintre compusii fenolici, in struguri, must, reziduuri si vin se intalnesc acizii fenolici, substantele colorate si substantele tanante.

Resveratrolul este produs de catre vita de vie ca raspuns la infectiile microbiene si stres, in urma tratamentelor de erbicidare si antifungice si radiatiile UV si se localizeaza in pielita.

S-au facut numeroase studii despre actiunea fitoterapeutica a RESVERATROLULUI, dovedindu-se ca are efecte antitumorale, este puternic antioxidant, are efect vaso-dilatator, efect potentator, anti-sida, antiviral, antialergic si antiinflamator.

Acizi fenolici prezinta beneficii anti-imbatranire pentru a spori longevitatea si a reduce discomfortul de imbatranire intr-un mod sigur si natural. Acizi fenolici sunt molecule simple, care sunt usor de absorbit in sistemul uman si ofera o serie de beneficii anti-imbatranire.

In afara de a face celulele mai puternice si rezistente la degradare, proprietatea anti imbatranire a acizi fenolici este corelata cu activitatea antioxidanta care previne si o crestere anormala a celulelor.

Taninurile reprezinta acea grupa de compusi fenolici solubili in apa cu gust astringent. Taninurile din struguri sunt responsabile cu gustul astringent si corpositatea vinurilor. Taninurile din samburii de struguri ajuta la scaderea colesterolului LDL si VLDL si cresterea HDL. Taninurile reduc absorbtia intestinala a colesterolului, imbunatatesc excretia biliara si astfel sarurile biliare se leaga de colesterol si taninuri, acestea eliminandu-se prin fecale. Se pare ca acest mecanism de eliminare al colesterolului din lumenul intestinal este similar cu cel al aportului de fibre din dieta.

Efecte adjuvante in reglarea nivelului:
colesterolului
trigliceridelor
glicemiei
tensiunii arteriale
tranzitului intestinal
previne imbatranirea
reduce stresul oxidativ

Are actiune:
antivirala, antibacteriana
tonic pentru musculatura, sistemul circulator si creier

Recomandat:
Persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer. De asemenea, este un bun remediu in raceli si viroze, protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.

Mod de administrare:
Profilactic 2 ml/zi la adulti,
1 ml/zi la copii, cura minim 30 zile.


Ca tratament sau adjuvant la tratament medicamentos 5 ml/zi, cura minim 40 zile. Se repeta la nevoie.

Se consuma dupa o MASA PRINCIPALA, ca atare sau dizolvat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, cu miere, etc.

Produsul este avizat de Ministerul Sanatatii pentru a fi produs si comercializat in Romania: seria AC nr 0611 din 2010.

Dozaj:
- 2 ml pentru preventie sau intretinere.

Ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos:
- 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
- 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
- 10ml / zi la persoanele peste 100 kg

 

 

 

Producator:

PHENALEX

 

 

 

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Antioxi Vita 100ml

Antioxi Vita 100ml

30 alte produse din aceeași categorie: