Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Alergocalm Mărește

Alergocalm

DACIAPLANT

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:47
Ultima actualizare: 2020-02-18 20:30:07

11,02 Lei

Mai multe informații

Dacia Plant Tinctura Alergocalm,  50ml

Descriere:

ALERGOCALM este un produs natural recomandat atât pentru desensibilizarea organismului fata de substantele alergizante, cât si pentru reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica.

DESPRE ALERGII: 
Alergia este o reactie de hipersensibilitate initiata prin mecanisme imunologice si consta într-un raspuns exagerat al sistemului imunitar la anumite substante externe, care în mod normal nu produc modificari patologice în organism, numite alergeni. Alergiile pot fi provocate de: alimente, praf, polen, par de animale, spori de mucegai, detergenti, medicamente, produse cosmetice, întepaturi de insecte etc. Reactiile alergice pot fi usoare (manifestate prin eruptii cutanate, mâncarimi, înrosirea pielii) sau severe (manifestate prin bronhoconstrictie, edem laringian, soc anafilactic). Din acest motiv este necesar sa prevenim instalarea sau agravarea alergiilor, prin administrarea de produse din plante, lipsite de efecte adverse.

Actiuni

Contribuie la:
• reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi 
• detoxifierea organismului
• protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administrare
INTERN:
Adulti si tineri peste 15 ani: câte o lingurita de solutie diluata în 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. 

Copii 7-14 ani: câte ½ lingurita de solutie diluata în 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, dupa sfatul medicului sau în functie de vârsta si greutate. 
Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului. 

Ingrediente: apa purificata, alcool etilic 30% vol., trei-frati-patati (Viola tricolor)- flori (40%); coacaz-negru (Ribes nigrum) - extract glicerinat din muguri și mlădițe (20%); lavanda (Lavandula angustifolia) - flori (20%); catina (Hippophae rhamnoides) - fructe (10%); lamâie (Citrus limonum) - fructe (10%); glicerina.

 

 

 

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Alergocalm

Alergocalm

30 alte produse din aceeași categorie: