Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Biomicin Solutie Mărește

Biomicin Solutie

FARES ORASTIE

Data adaugării: 2014-10-07 18:05:24
Ultima actualizare: 2020-02-17 15:30:07

14,92 Lei

Mai multe informații

Biomicin Solutie De Uleiuri Esentiale 10ml

Cistita este o boală care se manifestă la nivelul uretrei și vezicii urinare.  Este o infecție de tract urinar inferior destul de frecventă la cei mici.

Cistita este mai des întâlnită la fetițe deoarce conductul prin care urina se elimină din vezica urinară la exterior (uretră) este mai scurt decât la băieți.

Boala se manifestă prin usturime sau jenă în momentul urinării. și scăpările accidentale de urină sunt un semn de cistită, atunci când copilul are senzația că trebuie să se ducă foarte des la toaletă.

Cauza cistitei este igiena necorespunzătoare a organelor genitale.

Odată cu apariția primelor simptome de jenă urinară, copilul trebuie văzut de un medic. Cistita tratată din vreme se vindecă ușor și elimină riscul de apariție a complicațiilor renale.

Putem trata această boală cu ajutorul antibioticului natural Biomicin care are un efect antibiotic, antiviral și antiinflamator, crește rezistența organismului și susține mecanismele de apărare ale acestuia. Uleiul Biomicin conține ulei esențial de ti-tree în proporție de 70% și ulei esențial de cuișoare, 30%.

Copii cu greutatea între 12 săi 20 de kg vor lua 2-3 picături de 3 ori pe zi, între mese, într-o linguriță de miere. Durata unei cure este de 10-14 zile. Celor cu greutatea între 20 și 30 de kg le recomandăm 3-4 picături de trei ori pe zi, într-o linguriță de miere, timp de 10-14 zile. Acestui antiobiotic natural i se asociază obligatoriu ceaiul Diurosept.

Adulti:3-5 picaturi de ulei esential de 3 ori pe zi, amestecate cu cate o lingura de miere la o ora dupa masa. se administreaza timp de 10-30 zile. Se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.

Beneficii ale utilizarii:
Contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene din tractul respirator, digestiv, urinar si la nivelul pielii.

Ajuta la fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator.

Atentionari:
Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 3 ani.
Evitati supradozarea sau abuzul.

Administrare: intern, extern (inhalatii, candela de aromoterapie, masaj local, solutie otica, comprese)

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Biomicin Solutie

Biomicin Solutie

30 alte produse din aceeași categorie: