Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Armurariu 500mg Mărește

Armurariu 500mg

DACIAPLANT

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:50
Ultima actualizare: 2015-05-27 09:39:53

14,18 Lei

Mai multe informații

Dacia Plant Armurariu Hepatoprotector Comprimate, 60buc

Descriere:

Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Primele utilizari în scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. Studii de specialitate realizate asupra acestei plante au identificat în compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina, care reprezinta componenta biologic activa, raspunzatoare de aparitia efectului farmacodinamic . Armurariul este considerat a fi planta cu actiunea cea mai intensa si mai complexa la nivel hepatic, prezentând totodata si efecte antitoxice. Ea are capacitatea de a contracara efectele nefaste ale supradozarii unor medicamente sau ale intoxicatiilor cu substante chimice sau ciuperci.

 

Actiuni:

Antihepatotoxic, regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector, tonic amar, hipocolesterolemiant, sustine activitatea hepatica si renala protejând aceste organe împotriva efectelor adverse ale chimioterapiei.
Antitumoral, antiproliferativ, galactogog, neurotrofic, neuroprotector, antioxidant.

 

Indicatii:

Se utilizeaza ca adjuvant în: hepatite cronice virale si metabolice, hepatita etanolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, tumori (hepatice, mamare, uterine, ovariene, ale prostatei, intestinale, pulmonare, ale vezicii urinare, ale pielii), intoxicatii cu ciuperci, dispepsie; se asociaza preventiv cu medicamente cu potential hepatotoxic.

 

Contraindicatii:

Alergie la Armurariu, intoleranta la lactoza.

Administrare:
 
Adulti: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înainte de mese. 
Tineri între 15 si18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii între 10 si14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii sub 10 ani: se recomanda cu avizul medicului, în functie de vârsta si greutate.
Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Compozitie:

Plante: armurariu (500mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

Compozitie chimica:

Silimarina (este un amestec format din silibina, silidianina si silicristina), flavonoli (quercetol), aminoacizi, lipide, acid fumaric,etc.

 

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Armurariu 500mg

Armurariu 500mg

30 alte produse din aceeași categorie: