Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Apireven 30g Mărește

Apireven 30g

APICOLA S.A.

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:50
Ultima actualizare: 2022-08-10 12:19:52

27,31 Lei

Mai multe informații

Compozitie: Venin de albine, nicotinat de metil, camfor, extract de capsici, extract oleum hyosciami, intr-o baza de unguent usor penetrabila.

Mod de utilizare: Unguentul Apireven se aplica in zonel dureroase, articulatiile bolnave sau in apropierea lor. In functie de suprafata care trebuie sa se trateze se aplica de la 1-3 cm, se intinde si se asteapta 2 pana la 5 minute. Dupa aceea se frictioneaza bine si se acopera locul bolnav entru a pastra caldura. Frictionarea se repeta seara cu aceeasi cantitate de pomada Apireven. Ziua urmatoare se continua tratamentul cu o cantitate dubla de pomada si se repeta frictionarea de 1-2 ori pe zi. Dupa fiecare tratament se vor spala mainile cu grija deoarece principiile active Apireven irita ochii si mucoasele. Dupa 4 zile de tratament se poate face pauza de o zi.

Indicatii: Unguentul are la baza veninul de albine si s-a afirmat in ultimele decenii in tratamentul reumatismului acut si cronic, dureri reumatismale, musculare si articulare, lumbago, sciatica, degeraturi etc., precum si pentru masajul sportivilor. El produce o crestere masurabila a temperaturii cutanate, intensifica irigatia sanguina pana in profunzimea muschiului. In acest fel, se corecteaza lipsa de oxigen in zona dureroasa. Produsele algogene ale metabolismului sunt eliminate si ca urmare, durerile dispar rapid. Exercitii articulare in cursul tratamentului evita anchilozarea.

Mod de prezentare: 30g.

Producator: Institutul Apicol.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Apireven 30g

Apireven 30g

30 alte produse din aceeași categorie: