Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Apa Cu Argint Coloidal 1l Mărește

Apa Cu Argint Coloidal 1l

MEDICER

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:49
Ultima actualizare: 2022-03-11 11:19:16

27,97 Lei

Mai multe informații

Argintul coloidal este o arma puternica împotriva a sute de agenți patogeni infecțioși. Înainte de  medicamentele brevetate, argintul coloidal a fost cel mai utilizat produs anti-infecțios. Acesta este un luptator puternic contra germenilor patogeni, care este complet non-toxic în doze normale.
       Unele tulpini noi de bacterii s-au dovedit a fi rezistente la toate antibioticele, dar nu de argint coloidal. Ample de cercetare în proprietățile curative ale argintului a fost efectuat de mai mulți ani, la Upstate Medical Center, Universitatea Syracuse, NY.

       Da Argintul coloidal are o capacitate unica de a sufoca bacterii, virusuri și alți agenți patogeni. Argintul coloidal ucide germenii patogeni și fara a afecta tesutul uman, în timp ce medicamentele sunt cunoscute de a provoca daune la creier, ficat, tractul gastro-intestinal și rinichii. Deoarece argintul coloidal are o sarcina electrica opusa agenților patogeni, iar din contrariile se atrag, acesta are capacitatea de a atrage în mod eficient și sa dezactiveze invadatorii si eliminamdui din organism.

      A fost dovedit ca Apa de Argint  elimina toate bacteriile testate, ciuperci, paraziti, protozoare din sânge și multe virusuri, inclusiv streptococ, stafilococ, salmonella, boala Lyme si Candida albicans, printre multe altele. Aceasta este caustica impotriva ulcerului de stomac, poate fi benefica pentru tratarea colitei, indigestie și dizenterie si actioneaza ca un astringent asupra tractului digestiv. Apa de Argint coloidal ajuta la vindecarea rapida a taieturilor, ranilor și arsurilor - cu o cicatrice minima. Aceasta utila pentru infectii ale ochilor, urechilor, nasului si gatului, cum ar fi abcesele dentare, conjunctivita, amigdalite gingivita, și gripa. Acesta a fost, de asemenea gasita utila pentru de infecții ale vezicii urinare, febra fanului, bronsita, astm, pecingine, impetigo, psoriazis, mușcături de țânțari, eczeme, negi, dermatite, atlet pe picior, herpes, zona zoster, tuberculoza, ciuma bubonica, sifilis, pneumonie respiratorie, coloanei vertebrale meningita, boala Hodgkin, cancer de piele si leucemie .  
     Multe infectii cronice, de la pyorrhea la infecții vaginale, de multe ori rezistente la tratamentul medicamentos, se vor șterge cu argint coloidal. Acesta a fost folosit ca un remediu pentru alergii, furuncule, ulcere, leziuni, condiții tiroidiene, boli infantile, rani oculare, prostata marita, condiloame, inflamatia vezicii urinare, infecții ale urechii interne, somnambulism și anorexie nervoasa. Argintul coloidal, de asemenea, actioneaza ca un tesut regenerator prin stimularea producției de celule dedifferentiating.

Compozitie: 20mg argint coloidal Concentratie 20ppm la 1l ,Apa pura 100% filtrata prin procedeul de osmoza inversa .

Administrare: 3 linguri pe zi /10ml, cu 15 min inaintea meselor principale. ( lingura sa nu fie de metal )
 
Culoarea apei de argint coloidal este galbui, ceea ce arata ca este o solutie stabila;
Nu contine conservanti sau ingrediente artificiale

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Apa Cu Argint Coloidal 1l

Apa Cu Argint Coloidal 1l

30 alte produse din aceeași categorie: