Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Antiviral Mărește

Antiviral

DACIAPLANT

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:49
Ultima actualizare: 2015-10-30 12:05:35

15,97 Lei

Mai multe informații

 

 

 

 

Compozitie:

Plante si produse apicole: astragalus- extract 10:1 (150mg), anason (125mg), iarba-mare (75mg), echinacea (50mg), propolis (100mg), ulei esential de tea- tree (4mg), ulei esential de cimbru (1mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

ASTRAGALUS (Astragalus membranaceus)
Astragalus este o planta utilizata de mii de ani în medicina traditionala chineza pentru stimularea sistemului imunitar. în compozitia sa au fost identificate: izoflavone (formononetin, ononin si calycosin), astramembraninele I si II, astragalanii I, II si III, bassorin si tragacanthin, substante bioactive cu actiune imunostimulenta, antibacteriana, antivirala si antiinflamatoare. Studii clinice efectuate pe aceasta planta au aratat ca, astragalus determina cresterea numarului de limfocite T, macrofage, imunoglobulinelor A, G si M, interleukinei-6, celulelor NK (natural killer), TNF (factorului de necroza tumorala) precum si stimularea secretiei de interferon, fiind recomandat în afectiuni în care raspunsul imunitar este mult diminuat, cum ar fi: hepatite virale B si C, infectii cu papiloma virus, herpes, zona Zoster, viroze respiratorii, meningite virale, etc.

ANASON (Pimpinella anisum) Cunoscut si utilizat în Egiptul Antic înca din anul 1500 î. Ch., anasonul este o planta întrebuintata în medicina traditionala ca stimulent digestiv si carminativ. Studii recente au aratat ca, fructele de anason au în compozitie un ulei esential (alcatuit din anetol, dianetol, a si ß-pinen, limonen, anisol, linalool, terpineol, vanilina si acid anisic), flavone si proteine, substante bioactive cu actiune expectoranta, imunostimulenta si antivirala asupra virusurilor Herpes simplex de tip 1, Herpes simplex de tip 2 si citomegalovirus.

PROPOLIS
Propolisul este un produs apicol care, prin compozitia sa bogata în flavonoizi si acid ferulic, prezinta proprietati antimicrobiene (fiind bactericid asupra germenilor Gram pozitivi si bacteriostatic asupra germenilor Gram negativi), antivirale (inhibând multiplicarea virusurilor), antimicotice, analgezice si antiinflamatoare, fiind recomandat ca adjuvant în tratamentul gripei, afectiunilor cailor respiratorii superioare (faringite, amigdalite, faringo-amigdalite, laringite) si inferioare (bronsite).

IARBA-MARE (Inula helenium)
Iarba-mare este o planta utilizata în medicina traditionala în tratamentul afectiunilor respiratorii. Rizomii de iarba mare contin: ulei esential, lactone sesquiterpenice (alantolactona, izoalantolactona, dihidroizoalantolactona, isocostunolida), derivati triterpenici (fridelin, damaradienol), steroli (sitosteroli, stigmasterol) si alantopicrina, substante bioactive cu actiune antivirala, antibacteriana, expectoranta si antispastica.

ECHINACEA (Echinacea purpurea)
Echinacea este o planta utilizata în medicina traditionala datorita actiunii imunostimulatoare extrem de puternice. în compozitia sa au fost identificate: poliholozide, acid cicoric si ulei esential (alcatuit din alcamide), substante bioactive cu actiune imunostimulenta, antivirala (asupra virusurilor influenzae, gripei porcine, gripei aviare, herpes simplex tip 1 si 2) si antiinflamatoare. Echinacea inhiba hialuronidaza, oprind actiunea invaziva a bacteriilor, fiind recomandata ca adjuvant în: deficiente imunitare, infectii respiratorii, infectii urinare, gripa, infectii rezistente la antibiotice sau recidivante, infectii cu virusurile AH5N1 (virusul gripei aviare) si AH1N1 (virusul gripei porcine).

ULEI ESENTIAL DE CIMBRU (Thymi aetheroleum)
Originar din regiunea mediteraneana, cimbrul este o planta utilizata de mii de ani în medicina traditionala. Uleiul esential de cimbru (alcatuit din timol, carvacrol, linalool, borneol, geraniol si terpinen-4-ol) prezinta actiune antibacteriana, antiseptica respiratorie, antivirala si spasmolitica, fiind administrat ca adjuvant în afectiuni respiratorii.

ULEI ESENTIAL DE TEA-TREE (Melaleuca aetheroleum)
Tee-tree este un arbore australian înrudit cu eucaliptul, cunoscut si utilizat de arborigeni pentru vindecarea bolilor si ranilor folosind uleiul obtinut din frunzele acestei plante. Uleiul esential de Tea-Tree (alcatuit din a-pinen, limonen, sabinen, cineol, eugenol, terpinolen) prezinta actiune antibacteriana (fiind bactericid la doze mari si bacteriostatic în doze mici), antivirala si antiinflamatoare. Datorita acestor proprietati, uleiul de Tea-Tree poate fi utilizat ca adjuvant în tratamentul gripei, bronsitelor, sinuzitelor, laringitelor si tusei.


Actiune:

Virusurile sunt agenti patogeni de dimensiuni foarte mici (între 8 si 500nm) care se reproduc numai în interiorul celulelor vii pe care le infesteaza, producînd infectii virale (denumite si viroze). Din punct de vedere chimic, virusurile sunt nucleoproteine alcatuite din molecule de acizi nucleici (ADN sau ARN) care au un învelis proteic denumit capsida. Infectiile virale pot fi localizate la nivelul tractului respirator (virozele respiratorii), tractului gastrointestinal (gastroenteritele virale), aparatului genital (infectiile cu virusul Herpes simplex de tip 2 sau papilomavirus), precum si la nivelul organelor: ficat (hepatitele virale), piele (veruci, herpes, zona Zoster), meninge (meningoencefalita virala), etc.
Produsul ANTIVIRAL reprezinta un amestec de plante cu actiune imunostimulenta si antivirala, fiind recomandat în infectii virale cu diverse localizari.
Imunostimulent, antiviral, antibacterian, antiinflamator, diaforetic, depurativ, expectorant.


Indicatii:

Se utilizeaza ca adjuvant în: viroze respiratorii, pneumonii virale, hepatite virale, infectii genitale virale (papiloma virus, herpes simplex tip 2), infectii virale ale pielii (herpes simplex tip 1, condiloma, zona Zoster), meningite, raceala, laringite, traheite, amigdalite, bronsite,sinuzite, rinite.


Contraindicatii:

Sarcina, alaptare, alergie la propolis sau la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza


Mod de administrare:

Adulti si tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii cu vârste între 5 si14 ani: câte 1/2-1comprimate de 3 ori pe zi, în functie de vârsta si sfatul medicului.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). în dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.


Ambalaj, prezentare:

Cutie 60 comprimate.

 

 

 

Producator:

DACIA PLANT

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Antiviral

Antiviral

30 alte produse din aceeași categorie: