Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Antistres Mărește

Antistres

DACIAPLANT

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:49
Ultima actualizare: 2015-05-27 09:39:06

15,98 Lei

Mai multe informații

Dacia Plant Antistres Comprimate, 60buc

Descriere:

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturala a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, si care induce starea de bine si buna dispozitie fiind numit «substanta fericirii».
Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant si fortifiant al organismului. Îmbunatateste adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru si concentrare. Îndeparteaza starea de oboseala si slabiciune, creste imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de îmbatrânire si degenerara.
Sunatoarea, antidepresiva si antialgica este remediul de electie în depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate. 
Passiflora, numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducând emotivitatea, fara sa produca dependenta.
Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta în starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres.
Lavanda, cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant, este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa, insomnie, cefalee.
Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, îmbunatateste atentia si concentrarea.
Bergamotul, ruda cu portocalul, are o aroma deosebit de placuta si efect relaxant si calmant.

Efect:

Antidepresiv, anxiolitic, adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari), tonic nervos, stimuleaza atentia si concentrarea, induce starea de calm si relaxare, îmbunatateste calitatea somnului.

Recomandari:

Tulburari generale de stres (agitatie, nervozitate, neliniste, anxietate, stari depresive), surmenaj, insomnie, dureri de cap.

Contraindicatii:

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

Nu se recomanda femeilor însarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Acest produs potenteaza efectul barbituricelor.

Întrebuintare:

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa, nu mai tarziu de ora 20.
Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
 

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Antistres

Antistres

30 alte produse din aceeași categorie: