Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Antidiareice Mărește

Antidiareice

PLANTAVOREL ROMANIA

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:49
Ultima actualizare: 2017-08-25 15:31:26

16,26 Lei

Mai multe informații

ANTIDIAREICE V este un produs natural cu proprietati anticolitice, antispastice si astringente la nivel intestinal. Aceasta asociere de pulberi vegetale diminueaza meteorismul abdominal si are actiune antiseptica asupra unor componente ale florei microbiene intestinale in caz de dezechilibru. Principiile active responsabile de actiunea produsului sunt: taninurile provenind de la scoarta de stejar, frunza de afin si iarba de turita mare, totalul alcaloidic din iarba de rostopasca si uleiul volatil din floarea de musetel.

Recomandari:
Utilizarea produsului ANTIDIAREICE V ca adjuvant garanteaza rezolvarea cazurilor de enterocolita acuta estivala ( diaree de vara), colon iritabil, dispepsie de fermentatie sau putrefactie intr-o maniera neagresiva pentru organism si fara efecte secundare

Mod de utilizare:
Intern, 2 comprimate de 3 ori pe zi timp de 3 pana la 10 zile. Este preferabila administrarea comprimatelor cu infuzie de menta sau musetel neindulcita si respectarea unui regim alimentar adecvat. Bolnavii cu colon iritabil pot prelungi cura pana la 4-5 saptamani.

Producator:PLANTAVOREL

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Antidiareice

Antidiareice

30 alte produse din aceeași categorie: