Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Antialergic Mărește

Antialergic

HERBAGETICA

Stoc epuizat

28,96 Lei

Mai multe informații

 

 

 

 

Actiuni: 

Antialergica, antiinflamatoare, usor antihistaminica, imunomodulatoare, diuretica, depurativa, antiastmatica.


Indicatii (în baza studiilor stiintifice recunoscute international):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant în: alergie cutanata (urticare, eczeme alergice), alergie oculara alergie respiratorie (febra fanului, alergie la praf etc.) alergie digestiva dermatita atopica, atopie Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.


Ce este extractul uscată

Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare.

Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism.

Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de planta.

Tocmai din acest motiv, produsul ANTILAERGIC are în componenta sa extracte de plante cu o actiune antiinflamatoare, antihistaminica si imunomodulatoare.

Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt patru extracte uscate:

Extractul de Trei-frati-patati este, probabil, cel mai puternic antialergic cunoscut in lume, la ora actuala, eficienta sa fiind observata in toate tipurile de alergie (cutanata, respiratorie, digestiva etc.), precum si bolile auto-imune, in dermatita atopica. Extractul de Lemn dulce este cunoscut drept „cortizonul natural”, datorita uimitorului sau efect antiinflamator si antialergic, care il recomanda in toate afectiunile in care este implicat sistemul imunitar.

Merita mentionat si faptul ca, spre deosebire de cortizonul si corticoizii de sinteza, extractul de Lemn dulce nu reduce imunitatea, ci din contra o stimuleaza, avand o actiune extrem de fina si nuantata. Extractul de Acerola, cu 17% vitamina C, este un foarte bun antihistaminic, scazand intensitatea reactiilor alergice, ajutand la reglarea activitatii sistemului imunitar.

Extractul de Cicoare are de asemenea efect antialergic, fiind si un puternic depurativ natural, ajutand la eliminarea toxinelor din organism si normalizand astfel reactiile sistemului imunitar.

 

 

 

Producator:

HERBAGETICA

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Antialergic

Antialergic

30 alte produse din aceeași categorie: