Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Anghinare , leurda si  ridiche neagra Mărește

Anghinare , leurda si ridiche neagra

DACIAPLANT

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:49
Ultima actualizare: 2016-11-13 22:06:43

15,81 Lei

Mai multe informații

ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA este un produs natural recomandat pentru mentinerea în limite normale atât a tesutului adipos, cât si  a colesterolului si grasimilor în sânge.

Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind una dintre cele mai vechi plante cunoscute în istoria umanitatii. Originara din Etiopia, anghinarea a fost adusa în Europa de Sud, traversând Egiptul Antic, unde a fost consemnata în desenele vechilor civilizatii. Grecii si romanii utilizau planta pentru mentinerea sanatatii ficatului si vezicii biliare. În secolul al XVI-lea, în Europa era considerata o ,,leguma nobila'', fiind consumata numai de catre membrii casei regale si de oamenii foarte bogati. În trecut anghinarea se utiliza datorita proprietatilor coleretice, colagoge, hepatoprotectoare, detoxifiante hepatice, hipocolesterolemiante si hipolipemiante.

Leurda face parte din familia Liliaceae, fiind o planta cu frunze ovat-lanceolate si miros de usturoi. Planta se mai numeste si usturoiul-ursului deoarece, când ies din hibernare, ursii se hranesc cu aceasta planta. Dioscoride, unul dintre cei mai vestiti medici ai antichitatii o considera ca fiind una dintre cele mai valoroase detoxifiante de primavara si o recomanda pentru purificarea si fluidifierea sângelui.

Ridichea face parte din familia Brassicaceae, fiind o planta cunoscuta si utilizata înca din antichitate. Marele istoric Herodot mentioneaza ca, ridichiile erau adaugate în hrana sclavilor care construiau piramidele, acestea fiind, de asemenea, foarte apreciate în Grecia si Roma antica. Hippocrate si Dioscoride, unii dintre cei mai vestiti medici ai antichitatii recomandau ridichiile pentru stimularea apetitului, calmarea tusei si favorizarea digestiei, în Evul Mediu acestea fiind utilizate ca antidot pentru unele otravuri.

Contribuie la:

- mentinerea în limite normale a tesutului adipos
- mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor în sânge
- împiedicarea depunerilor de grasimi pe peretii vaselor de sânge
- functionarea normala a sistemului hepato-biliar, prin:
       - protejarea celulelor hepatice
       - stimularea producerii si eliminarii de bila
       - detoxifierea ficatului
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente/comprimat: celuloza microcristalina; anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic cu 2,5% cinarina (pe suport de maltodextrina) din frunze (250 mg); leurda (Allium ursinum) – extract hidroalcoolic 6:1 din frunze (200 mg); ridiche-neagra (Raphanus sativus niger) – extract hidroalcoolic 6:1 din radacini (50 mg); dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Adulti: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În caz de dificultate la înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Precautii:

La persoanele cu litiaza biliara sau urinara poate sa apara riscul de migrare a calculilor pe caile biliare sau urinare.
Se administreaza cu prudenta la persoanele aflate în tratament cu medicamente anticoagulante (la acestea se recomanda determinarea INR-ului dupa prima saptamâna de administrare).

Contraindicatii:

Obstructie biliara, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Producator:DACIA PLANT

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Anghinare , leurda si  ridiche neagra

Anghinare , leurda si ridiche neagra

30 alte produse din aceeași categorie: