Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Turmeric Pulbere 140g Mărește

Turmeric Pulbere 140g

Stoc epuizat

Data adaugării: 2017-08-25 11:08:30
Ultima actualizare: 2018-12-03 16:30:44

9,10 Lei

Mai multe informații

Turmenic macinat

Sub forma de pulbere (praf), condimentul numit turmeric se poate adauga cu succes in mancaruri gatite, supe, sosuri, bauturi (smoothie-uri de legume si fructe) sau se poate consuma chiar sub forma de infuzie (ceai).

Turmericul sau Sofranul Indian este un condiment de culoare galben-portocaliu aprins ce provine din planta tropicala numita “Curcuma Longa”. Se cultiva cu precadere in zona de sud-est a Indiei si in Indonezia, unde este considerat o mirodenie sacra.

Studiile au demonstrat ca turmericul are cele mai puternice efecte antiinflamatorii dintre toate plantele “de leac”. Curcumina, principalul ingredient al turmericului inhiba activitatea enzimei COX-2 (ciclooxigenaza), cea responsabila de producerea moleculelor care cauzeaza inflamatia.

Este cunoscut faptul ca inflamatiile vin adesea la pachet cu un numar mare de afectiuni, incepand de la boli ale pielii (psoriazis, dermatita), inflamatii ale articulatiilor, boli auto-imune (alergii, artrita, etc), inflamatii ale sistemului gastro-intestinal care pot provoca ulcer, polipi si chiar carcinom.

Efectele benefice ale turmericului sunt foarte importante in lumina noilor cercetari stiintifice, intrucat s-a demonstrat a fi un bun substitut pentru substantele sintetice antiinflamatorii (corticosteroizi) care cauzeaza efecte secundare grave si chiar permanente.

Turmericul este un puternic antiinflamator natural.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Turmeric Pulbere 140g

Turmeric Pulbere 140g

30 alte produse din aceeași categorie: