Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Carpicon S Mărește

Carpicon S

ELZIN PLANT

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:59
Ultima actualizare: 2023-03-21 16:12:19

24,20 Lei

Mai multe informații

Carpicon S Supozitoare Cu Propolis Si Extract Uleios Din Rasina De Conifere , Supozitoare, 10buc

 

Ingrediente CARPICON S :

Extract de propolis, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine, unt de cacao.

Compozitie Carpicon S:

Extract uleios de rasina de conifere, ceara galbena, unt de cacao substituent. Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic continut in uleiul volatil din extractul uleios din rasina de conifere, avand drept componente principale terpenele, aldehide, esteri terpenici si sesquiterpene, acizi rezinici.

Actiune Carpicon S :

Referentialul electric incadreaza aceste principii active atat in grupa proprietatilor calmante si relaxante, cat si in a celor tonice si stimulante. Datorita acestor proprietati, produsul poate fi administrat in zona ano - rectala si genitala ca antiinflamator, antieritematos, calmant, antiseptic, cicatrizant, ca adjuvant in tratarea anexitelor acute si cornice, chisturilor ovariene, cistitelor, hemoroizilor interni si externi, prostatitelor, fisurilor anale.

Mod de utilizare Carpicon S :

La femei: 2 supozitoare pe zi intra-rectal, administrate din ziua a 5-a pana in ziua a19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

La barbati: 2 supozitoare pe zi intra-rectal, administrate pana la disparitia simptomelor, dar nu mai mult de 6 luni consecutive; 2-3 supozitoare pe zi, in caz de crize hemoroidale, fistule sau fisuri anal Carpicon S ( Conimed SP) supozitoare este un produs natural dermatocosmetic obtinut prin procedee speciale din extract de propolis,rasina de conifere si ceara de albine inglobate intr-o baza de unt de cacao.

Prezentare Carpicon S :

cutii cu 10 baghete tronconice , a cate 1g/1,5g/2g Fiind un produs natural nu s-au semnalat efecte secundare , rar pot aparea reactii alergice care dispar la la incetarea aplicatiilor.

Atentionari Carpicon S:

a nu se utiliza de persoane care au alergie la unul din ingridiente .

Termen de valabilitate Carpicon S :

2 ani de la data fabricarii

Conditii de pastrare Carpicon S :

loc racoros si uscat la temperaturi de 8-20 grade Celsius Propolisul are actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica,antivirala (inclusiv antiherpetica si antigripala), antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, imunostimulenta.

S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercitinei, acidului cafeic si clerodan diterpenoidului. Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale.

Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta,antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta. Ceara de albine are actiune , antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.

Untul de cacao are actiune emolienta, antioxidanta.

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman, ce poate fi utilizat cu succes ca adjuvant natural cu actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni ginecologice (anexite, chisturi ovariene, uter).

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Carpicon S

Carpicon S

30 alte produse din aceeași categorie: