Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Ulei Cimbru In Miere 30 Monodoze Mărește

Ulei Cimbru In Miere 30 Monodoze

HOFIGAL

Stoc epuizat

Data adaugării: 2015-02-25 10:03:33
Ultima actualizare: 2018-01-18 05:30:46

10,22 Lei

Mai multe informații

Compoziție: o monodoză de 2,0 ml conține ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum) în miere de albine, ulei de in și ulei de cătină.

Acțiune: antiseptică generală (pulmonar, genito-urinar, intestinal), antispasmodică (acțiune eficientă în doze mici), balsamică, bronhodilatatoare, diuretică, expectorantă, de stimulare generală, vermifugă, de stimulare a leucocitozei în bolile infecțioase, ușor hipertensivă.

Recomandări: asigură aportul de nutrienți și substanțe bioactive necesar regimului igieno-dietetic în: procese inflamatorii de cauze infecțioase ale arborelui traheo-bronșic și alveolelor pulmonare,  recuperarea funcțională a plămânului în procese inflamatorii provocate de micoze; răceală, guturai, stări gripale și simptomele asociate lor; adjuvant în tuse convulsivă; hipotensiune; tulburări digestive funcționale în special balonare, fermentație intestinală, procese inflamatorii intestinale care afectează mai frecvent vârstele extreme (copiii și vârstnicii) cauzate de virusuri, bacterii, paraziți; atonie digestivă; giardia, viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); tulburări circulatorii, circulație periferică deficitară, oboseală, astenie psihică și fizică, neurastenie.

Mod de administrare:
Adulți: o monodoză de 2-3 ori pe zi, diluată în 50 ml de apă, pe stomacul gol cu 15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului.
Copii  5 -12 ani: o monodoză  odată  pe zi, diluată în 50 ml apă sau la recomandarea medicului;                
- pentru giardia, paraziți intestinali (ascarizi, oxiuri) - o monodoză  de 2 ori pe zi pe stomacul gol cu o jumătate de oră înainte de masă, dimineața și seara, în cure de minimum 7 zile.
Se vor respecta cu strictețe dozele recomandate.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Ulei Cimbru In Miere 30 Monodoze

Ulei Cimbru In Miere 30 Monodoze

30 alte produse din aceeași categorie: