Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Bio-Sun Plic Mărește

Bio-Sun Plic

SUN WAVE PAHRMA

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:49:54
Ultima actualizare: 2020-11-11 16:06:52

31,90 Lei

Mai multe informații

Bio-Sun are la baza conceptul modern de prebiotice functionale (secreta un factor de crestere, 3,3 dihidroxi-azetidina, care duce la multiplicarea de peste 20 de ori a Bifidobacteriilor specifice individual) si probiotice biologic active (Lactobacillus sporogenes, rezistent la sucul gastric si acizii biliari), care refac rapid flora intestinala saprofita specifica individual, normalizeaza tranzitul si protejeaza intregul intestin de colonizarea cu bacterii potential patogene.

Calatoriile legate de vacanta pot determina aparitia diareei (numita uneori chiar "diareea calatorului"). Diareea poate fi cauzata atat de schimbari in dieta, de stresul si oboseala provocate de calatorie, de variatiile de altitudine dar si de agenti patogeni infectiosi (virusi, bacterii sau paraziti). Acestia pot fi introdusi in organism fie prin apa bauta, fie prin alimentele neprelucrate termic suficient sau alimentele vandute ambulant (pe plaje) sau prin fructe nespalate ori maini murdare. Vara riscul de contaminare a alimentelor cu bacterii patogene pentru om este mult crescut fata de restul anului.

Copiii sunt cei mai susceptibili la acest tip de imbolnaviri deoarece sistemul lor imunitar este incomplet maturizat iar masurile de precautie sunt de multe ori ignorate de acestia (de exemplu spalatul mainilor inainte de fiecare masa)

Pentru a preveni aparitia acestei boli comune sezonului cald si plecarii in vacanta, trebuie respectate anumite masuri de igiena (spalarea fructelor si a mainilor inainte de masa, consumul de bauturi imbuteliate si de alimente proaspat gatite sau preambalate si pastrate adecvat la frigider, etc.)
In plus, pentru a va bucura de concediu fara griji, luati cu dumneavoastra o cutie de BIO-SUN !

BIO-SUN este cea mai eficienta formula probiotica care va protejeaza tractul intestinal de afectiuni specifice sezonului cald, asa cum este diareea, deoarece mentine sau reface rapid flora saprofita intestinala normala, protectoare, normalizand tranzitul intestinal.

BIO-SUN este eficient si in cazul diareei produsa de tratamentele antibiotice (care distrug flora normala intestinala), diareei virale (frecventa la copii), stomatitei aftoase, intolerantei la lactoza, s.a.

BIO-SUN este singurul probiotic care reface atat flora saprofita benefica din intestinul subtire (Lactobacilii) cat si pe cea din intestinul gros (Bifidobacteriile)

BIO-SUN exista atat sub forma de plicuri, pentru copii, cat si sub forma de capsule, pentru adulti si va protejeaza intreaga familie de aparitia diareei si de consecintele neplacute ale acesteia
Cum se administreaza BIO-SUN?

    Daca stiti ca sunteti sensibil la schimbarile alimentare sau ale apei, incepeti sa luati BIO-SUN cu 2 zile inainte de plecarea in concediu (cate 3 capsule pe zi pentru adulti sau 3 plicuri pe zi pentru copii) si continuati in aceleasi doze si in primele 3 zile de concediu.
    Daca ati luat BIO-SUN in trusa medicala de concediu, incepeti sa-l luati imediat ce observati ca dumneavoastra sau copiii dumneavoastra aveti scaune mai moi sau scaune diareice, sunteti balonat sau apar dureri de burta moderate (cate 3-6 capsule BIO-SUN pe zi pentru adulti sau 3 plicuri BIO-SUN pe zi pentru copii, timp de 5-7 zile). Daca simptomatologia este mai severa, adresati-va imediat unui medic. La copii se poate administra de la varsta de 3 luni.

BIO-SUN este un produs natural, lipsit de reactii adverse si contraindicatii. Se poate administra singur sau asociat cu alte produse anti-diareice, in functie de necesitati si de cauza care a declansat diareea.

În cazul administrarii concomitent cu antibiotic, se recomanda un interval de 2-3 ore între administrarea Bio-Sun si antibiotic.

Se poate administra femeilor însarcinate sau care alapteaza deoarece dezvoltarea si proliferarea speciilor bacteriene din compozitia Bio-Sun se face doar în tubul digestiv, preparatul nefiind absorbit sistemic.
BIO-SUN va ureaza CONCEDIU PLACUT !
Compozitie

    Streptococcus faecalis T-110 ______________________ 30 milioane
    Clostridium butyricum TO-A ________________________ 2 milioane
    Bacillus mesentericus TO-A ________________________ 1 milioane
    Lactobacillus sporogenes _________________________ 50 milioane

Indicatii

    Prevenirea si tratarea diareei asociata tratamentelor antibiotice
    Diareea infectioasa virala (rotavirus) sau bacteriana
    Diareea nosocomiala
    Diareea calatorului (atât preventiv cât si curativ)
    Gastroenterite
    Sindromul de colon iritabil
    Boala inflamatorie colonica
    Intoleranta la lactoza
    Colite ulcerative, diverticulite
    Stomatita aftoasa
    Constipatie functionala
    Stari post-operatorii
    Îmbunatatirea digestiei si a imunitatii nespecifice

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Bio-Sun Plic

Bio-Sun Plic

30 alte produse din aceeași categorie: