Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Pasta De Dinti Biorepair Plus Dinti Sensibili 75ml Mărește

Pasta De Dinti Biorepair Plus Dinti Sensibili 75ml

BIOREPAIR ITALIA

Data adaugării: 2014-06-26 20:51:08
Ultima actualizare: 2021-12-01 10:17:02

25,91 Lei

Mai multe informații


Dispozitiv medical. Repara smaltul. Concentratie ridicata de microRepair 240mg/g.

Reduce sensibilitatea dentinala de la prima aplicare. Uz zilnic..

Recomandari. Formeaza pe suprafata dintilor o bariera naturala impotriva hipersensibilitatii pentru o inlaturare rapida a durerii. Pasta de dinti pe baza de microRepair, microparticule active biomimetice de hidroxiapatita similare prin compozitie cu acelea prezente in compozitia dintilor, au capacitatea de a patrunde in microfisurile dintilor, de a repara smaltul deteriorat sau de a sigila tubulii dentinali descoperiti. Zilnici dintii nostri sunt supusi unei uzuri mecanice (periuta de dinti etc) si chimice (alimente acide ce provocoaca pe suprafata dintilor microfisuri invizibile cu ochiul liber in care se poate acumula placa bacteriana, bacterii si pimenti care pe termen lung pot determina carii, degradari, pierdeea luminozitatii si aparitia sensiilitatii si problemelor gingivale.

Unica pasta de dinti pe baza de microrepair ce are in compozitie aceeasi substanta ca cea din compozitia dintilor. Depune pe suprafata dintilor cu 50 % mai mult smalt, prevenind eroziunea dentara si reparand. Sigileaza tubulii dentinali descoperiti datorita cariilor, reducand sensibilitatea de la prima aplicare. Ajuta prevenirea aparitiei cauzelor sensibilitatii dentare.

Aceasta pasta de dinti poate fi utilizata chiar si de copiii sub 6 ani fara supravegherea unui adult deoarece nu contine fluor. 
Prezentare: 75 ml

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Pasta De Dinti Biorepair Plus Dinti Sensibili 75ml

Pasta De Dinti Biorepair Plus Dinti Sensibili 75ml

30 alte produse din aceeași categorie: