Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Pasta De Dinti Biorepair Pro White 75ml Mărește

Pasta De Dinti Biorepair Pro White 75ml

BIOREPAIR ITALIA

Data adaugării: 2015-03-16 17:56:01
Ultima actualizare: 2022-01-05 09:15:41

24,88 Lei

Mai multe informații

Repara suprafata smaltului dandu-i o noua stralucire. Biorepair® unica pasta de dinti cu microRepair®. 

Cum a fost creat Biorepair®?

A fost creat datorita cercetarii laboratorului Coswell in colaborare cu LEBSC ( laboratorul ce studiza structurile chimice ambientale) si Universitatea din Bologna.

Care sunt cauzele pierderii luminozitatii smaltului?

Zilnic dintii nostri sunt supusi unei uzuri mecanice si chimice (bauturi si alimente acide) care determina aparitia unor crapaturi minuscule si invizibile in care se acumuleaza placa, bacterii si pigmenti provocand in timp degradari mai serioase printre care carii deteriorand dintele si pierzand din luminozitate.

De ce Biorepair® este in masura sa redea luminozitatea smaltului dentar?

Formula exclusiva a pastei de dinti Biorepair® PRO WHITE combina proprietatile microRepair® particule biomimetice in masura sa repare smaltul cu acelea ale unei tehnologii inovatoare de albire brevetata PVP. Microparticulele remineralizeaza smaltul reparandu-l si protejandu-l in fata proceselor de eroziune la care sunt supusi zilnic dintii, redand albul natural si asigurand o suprafata mai neteda. Tehnologia pentru albire PVP creeaza imediat un film subtire pe suprafata dintilor ce capteaza substantele colorante inainte ca acestea sa se depuna pe dinti, redandu-le zilnic stralucirea.

Formula unica Biorepair Pro White asigura o senzatie placuta fresh si un alb natural si sanatos dintilor dand o noua stralucire zambetului.

Ce este microRepair®?

Este compus din microparticule de hidroxiapatita a carei compozitie este foarte asemanatoare cu cea a smaltului dentar, Aceasta asemanare confera complexului microRepair® proprietati biomimetice datorita carora microparticulele se integreaza in structura smaltului si a dentinei determinand activitate de remineralizare si reparare.

Important

Utilizarea pastei de dinti este permisa fara supravegherea unui adult chiar la copii sub 6 ani datorita absentei fluorului si microRepair® promoveaza o remineralizare optima a smaltului si a dentinei.

Prezentare: 75 ml

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Pasta De Dinti Biorepair Pro White 75ml

Pasta De Dinti Biorepair Pro White 75ml

30 alte produse din aceeași categorie: