Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Maresyl 0.5mg/ml Spray Mărește

Maresyl 0,5mg/ml Spray Nazal, 10 ml, Dr. Reddy's Laboratories

DR REDDY S

14,85 Lei

Mai multe informații

Indicaţii terapeutice
Tratamentul simptomatic al congestiei nazale.
Maresyl 0,5 mg/ml spray nazal poate fi utilizat la copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani.

Doze şi mod de administrare

Doze
Doza la copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 10 ani este de 1 pulverizare în fiecare nară, dar nu mai mult de o dată la interval de 10-12 ore. Dacă este necesar, medicamentul poate fi utilizat de cel mult 3 ori pe zi.
Copii şi adolescenţi
Maresyl 0,5 mg/ml spray nazal este indicat la copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 10 ani, în condiţiile administrării conform recomandărilor de mai sus.
Maresyl 0,5 mg/ml nu este recomandat la copii cu vârsta sub 2 ani. Siguranţa şi eficacitatea Maresyl 0,5 mg/ml la copii cu vârsta sub 2 ani nu au fost stabilite.
Durata maximă de tratament este de 5 zile; dacă după 3 zile pacientul nu se simte mai bine sau se simte mai rău, trebuie evaluată starea clinică a acestuia. Utilizarea prelungită şi excesivă poate cauza congestie de tip rebound. Doza recomandată nu trebuie depăşită.

Mod de administrare
Înainte de prima administrare este necesar să se pulverizeze de câteva ori (de 4 ori) în aer, pentru a se obţine uniformizarea dozei. Flaconul trebuie ţinut în poziţie verticală. Dacă medicamentul nu este utilizat timp de câteva zile, trebuie efectuată cel puţin o pulverizare în aer cu rol de test, pentru a obţine o doză uniformă.
Medicamentul trebuie utilizat după suflarea nasului.
Maresyl spray nazal este indicat numai pentru utilizare intranazală. Administrarea spray-ului nazal trebuie să se facă în poziţie şezând. În plus, copii mici trebuie să stea aşezaţi în poala persoanei care asistă administrarea.
Pentru a reduce la minimum riscul de răspândire a infecţiilor, medicamentul nu trebuie utilizat de mai mult de o persoană, iar pompa trebuie clătită după utilizare.

Prezentare: 10 ml

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Maresyl 0,5mg/ml Spray Nazal, 10 ml, Dr. Reddy's Laboratories

Maresyl 0,5mg/ml Spray Nazal, 10 ml, Dr. Reddy's Laboratories

30 alte produse din aceeași categorie: