Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Sticla Biberon Avent Natural 120ml Sticla Mărește

Sticla Biberon Avent Natural 120ml Sticla

PHILIPS

Stoc epuizat

Data adaugării: 2014-06-26 20:51:35
Ultima actualizare: 2022-03-29 09:18:48

66,81 Lei

Mai multe informații

AVENT Biberon NATURAL De Sticla, Bibron, 120ml

Descriere:

Pentru o tranzitie usoara de la alaptare la biberon. Design ergonomic confortabil, usor de manevrat chiar si de manutele celor mici.Tetina din silicon cu 1 orificiu (+0 luni). Tetina cu un design asemanator cu sanul mamei. Tetina prevazuta cu sistem inovator anti-colici -supapa ce permite patrunderea aerului in biberon si nu in burtica bebelusului si petale de confort care ofera flexibilitate si delicatete. Fabricat din sticla borosilicata pura.

Noul biberon AVENT Natural va ajuta sa hraniți bebelușul într-un mod mai natural. Tetina are un design inovant in forma de petala pentru o apucare naturala similara cu a sânului, facând mai ușoară combinarea hranirii la sân cu hranirea cu biberonul.

Alegând Avent înseamna asigurarea faptului ca veti cumpara produse de calitate superioara proiectate si executate special pentru nevoile dumneavoastra si ale bebelusului.

Produsele Avent au la baza multa munca de cercetare si teste clinice fiind concepute sa lucreze împreuna pentru bunastarea bebelusului dumneavoastra si sa va ofere flexibilitatea de care aveti nevoie pentru cresterea si îngrijirea lui.

 

 

Apucare naturala datorata tetinei late in forma de sân

Tetina lata AVENT Natural imitând forma sânului ajuta la apucarea naturala similar cu apucarea sânului fiind mai ușor pentru dumneavoastra și bebeluș sa combinați hranirea la sân cu cea cu biberonul.

Petale unice de confort pentru o tetina extra moale și flexibila

Petalele din interiorul tetinei o fac mai moale și mai flexibila fara sa opuna rezistența. Cu noul biberon AVENT Natural bebelușul dumneavostra se va bucura de o hranire mai confortabila și placuta.

 

 

Tetina AVENT anti colici avansata cu sistemul inovativ cu valva dubla

Noua tetina AVENT Natural are un sistem inovativ cu valva dubla ce introduce aerul în biberon și nu în burtica bebelușului.

Forma ergonomica pentru confort maxim

Datorita formei unice, biberonul AVENT Natural este ușor de ținut și de apucat din orice poziție oferind confort maxim chiar și pentru mânuțele mici ale bebelușului.

 

 

Biberonul AVENT nu conține BPA  (bisfenol A):

Noul biberon AVENT Natural e fabricat din PP (polypropilene), un material fara BPA.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Sticla Biberon Avent Natural 120ml Sticla

Sticla Biberon Avent Natural 120ml Sticla

30 alte produse din aceeași categorie: