Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Vichy Dercos Densi-sol Sampon 250 Ml Mărește

Vichy Dercos Densi-Solutions Sampon Densificare Par Subtire, 250 ml

VICHY

57,60 Lei

Mai multe informații

DERCOS
Densi-Solutions Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit
Șampon - Sampon redensificator
Îndepărtează impuritățile scalpului și revitalizează părul de la rădăcină. Fortifică firul de păr și îi oferă grosime.
Recomandat femeilor care se confruntă cu un păr subțire și slăbit și care doresc să își redobândească densitatea părului.

MAI MULTĂ GROSIME A FIRULUI DE PĂR
O CURĂȚARE ÎN PROFUNZIME
VOLUM INSTANTANEU
+40% mai mult volum după prima utilizare
*Test instrumental

TIPUL DE PĂR Toate tipurile de păr
UTILIZARE De câteva ori pe săptămână
BENEFICII Oferă corp și întărește firul de păr subțire și slăbit
Consumatori reali, rezultate vizibile
Înainte de lansa pe piață un produs, îi testăm eficacitatea alături de consumatori reali. Aceștia au remarcat:

Eficacitate
96% Un fir de păr mai gros
91% Un fir de păr mai rezistent
88% Mai multe fire de păr
91% Volum de la radăcină
Test consumatori, 138 femei, după 6 săpămâni de utilizare a gamei Densi-Solutions
Eficacitate
După o singură utilizare: +40% volum.*
Oferă mai mult volum si grosime firului de păr atunci cand este folosit alături de rutina completă (Balsam și Tratament)*

Păr mai dens pentru 80% dintre consumatori după doar doua săptămâni**. Păr mai puternic pentru 90% dintre consumatori**.

*Test instrumental.
**Test consumatori, autoevaluare, 176 subiecți timp de 2 săptămâni, după aplicare șampon + balsam + tratament Densi-Solutions.


Aplicare
Aplicați șamponul atât pe scalp cât și pe lungimi pe părul umed. Masați delicat apoi clătiți. În cazul contactului cu ochii clătiți imediat.

Siguranță
Fără parabeni.
Fără silicon.
Fără coloranți.

Căderea părului vs. reducerea densității părului: care este diferența?

Ați observat că părul dumneavoastră și-a pierdut din densitatea naturală, dar nu sunteți sigură de ce? Mai jos va vom explica diferența dintre căderea părului și reducerea densității părului.
Căderea părului și subțierea părului pot părea două fețe ale aceleiași monede, dar este important să faceți distincția dintre ele pentru a înțelege problemele de care vă loviți atunci când vine vorba despre părul dumneavoastră.
Fie că suferiți de căderea părului, sau șuvițele își pierd din suplețe și forță, soluția stă în îmbunătățirea rezistenței, sănătății și forței părului dumneavoastră.

Căderea părului:
În termeni medicali, căderea părului se referă la reducerea numărului de fire de păr de pe scalp, în general fiind vorba de o pierdere de peste 100 fire pe zi. Ca rezultat, cantitatea firelor de păr este impactată. Căderea părului apare ca rezultat al anumitor factori care influențează ciclul de creștere a părului, scurtându-i ciclul. În medie, ciclul de creștere a firului de păr durează un an sau mai puțin până se produce detașarea foliculului, care previne creșterea firului după o anumită lungime.
În ce privește factorii care influențează căderea părului, genetica joacă un rol extrem de important în majoritatea cazurilor, bărbații fiind mai afectați decât femeile. De asemenea, un rol important îl au hormonii, multe femei remarcând o pierdere excesivă a părului după naștere, Alți factori care influențează caderea părului includ stresul, oboseala, o dietă săracă, dar și expunerea la poluare și fumatul pasiv.

Scăderea densității părului
În timp ce căderea părului se poate produce pe termen scurt sau lung, subțierea părului, descrisă și ca scăderea masei părului, este simțită gradual. Experții Vichy au identificat două cauze majore care favorizează acest fenomen: îmbătrânirea fiziologică a părului, rezultând în foliculi de păr reduși la număr și mai slabi, dar și degradarea produsă de factori externi. Simptomele vizibile ale reducerii densității părului include: fire de păr subțiate, reducerea densității părului și păr mai fragil căruia îi lipsește volum și este predispus ruperii – femeile remarcă de obicei o scădere a densității părului atunci când observă o scădere în volum a părului prins în coadă.
Deși părul poate cădea, uneori acest lucru este mai puțin sesizabil decât atunci când acesta are un aspect degradat și își pierde calitatea- rezistență scăzută, suplețe diminuată și sănătate fragilă a firului de păr și a foliculilor- toate acestea dau impresia unui păr subțiat.Un regim personalizat de înrijire pentru părul subțire va da senzația de volum și va da forță și suplețe fibrelor părului, ca de exemplu Vichy DERCOS DENSI SOLUTIONS. Această gamă poate ajuta, însă atenția și grija dumneavoastră pentru părul și subțire, la fel ca și tehnicile folosite, fac diferența.

Căderea părului și subțierea părului pot părea două fețe ale aceleiași monede, dar este important să faceți distincția dintre ele pentru a înțelege problemele de care vă loviți atunci când vine vorba despre părul dumneavoastră.

Prezentare: 250 ml

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Vichy Dercos Densi-Solutions Sampon Densificare Par Subtire, 250 ml

Vichy Dercos Densi-Solutions Sampon Densificare Par Subtire, 250 ml

30 alte produse din aceeași categorie: