Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Vichy Dercos Sampon Exfoliant Anti Matre Mărește

Vichy Dercos Micro Peel Sampon Exfoliant Impotriva Matretii, 200ml

VICHY

56,16 Lei

Mai multe informații

DERCOS
Micro Peel Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente
Datorită unei combinații de ingrediente active, DERCOS MICRO PEEL elimină toate tipurile de mătreață inclusiv pe cea aderentă și purifică scalpul în profunzime.
Recomandat femeilor și bărbaților care prezintă scuame de dimensiuni mari de culoare galbenă, care se desprind cu dificultate de scalp. De obicei aceștia prezintă și o hiperseboree la nivelul scalpului.

TIPUL DE PĂR Păr gras
UTILIZARE De câteva ori pe săptămână
BENEFICII Acțiune antimătreață, diminuare a senzației de mâncărime, reducerea secreției de sebum

Eficacitate
Datorită unei combinații de ingrediente active, DERCOS MICRO PEEL elimină toate tipurile de mătreață inclusiv pe cea aderentă.Rezultate vizibile*: 100% eficacitate împotriva mătreții.Testele clinice demonstrează eficacitatea șamponului Micro Peel împotriva mătreții aderente încă din prima săptămână de utilizare**.*Auto-evaluare ,32 de subiecți, timp 4 săptămâni**Studiu clinic,32 de subiecți, timp de 4 săptămâni

Aplicare
Aplicați șamponul direct pe scalp cu ajutorul aplicatorului, apoi masați delicat.Lăsați să acționeze timp de 3 minute apoi clătiți.Șampon cu utilizare frecventă. În caz de contact cu ochii clătiți cu apă din abundență.

Siguranță
Testat sub control dermatologic.Fără parabeni.

Care sunt cauzele apariției mătreții? Dercos Micro-Peel în combaterea mătreții aderente
Nu sunteți sigur/ă cum să combateții mătreața? Citiți mai departe pentru a afla cum poate Dercos Micro-Peel să contribuie la reducerea scuamelor și a aspectului de păr gras.

Care sunt cauzele mătreții?
În primul rând, este important de știut diferența dintre cele două tipuri de mătreață. Mătreața uscată ia forma unor scuame fine, albicioase, care se desprind ușor după periat sau pieptănat. Mătreața grasă sau aderentă, pe de altă parte, apare când mătreața întâlnește un exces de sebum. Acesta din urmă se combină cu Malassezia, o ciupercă ce se găsește de obicei la nivelul scalpului, ceea ce duce la formarea unor scuame groase, gălbui, care se lipesc de scalp și rădăcina părului.

Cum poate contribui Dercos Micro-Peel la combaterea mătreții grase
Micro Peel are o formulă inovatoare dezvoltată special pentru a contribui la combaterea mătreții grase aderente, care se îndepărtează mai greu decât mătreața uscată din cauza texturii sale groase și uleioase. Pentru a obține acest lucru, Dercos Micro-Peel conține pulbere de sâmburi de caise, un exfoliant natural, pentru a îndepărta eficient chiar și cea mai dificilă mătreață aderentă. În același timp, acidul salicilic și derivatul său, LHA, lucrează pentru a combate principala cauză a mătreții grase.

În sfârșit, concentrația ridicată a ingredientului activ Pirocton Olamină cu puternice proprietăți antimătreață, ajută la reducerea impactului Malassezia, combătând formarea scuamelor. Rezultatul? Încă din prima săptămână de tratament și până la patru săptămâni după acesta, s-a demonstrat că Dercos Micro-Peel reduce mătreața, subiecții testați observând și o reducere semnificativă a mâncărimilor și a aspectului de păr gras.

Prezentare: 200 ml

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Vichy Dercos Micro Peel Sampon Exfoliant Impotriva Matretii, 200ml

Vichy Dercos Micro Peel Sampon Exfoliant Impotriva Matretii, 200ml

30 alte produse din aceeași categorie: