Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

Vivanatura Pasta De Dinți GennaDent Homeopatic 80ml Mărește

Vivanatura Pasta De Dinți GennaDent Homeopatic 80ml

VIVANATURA

Stoc epuizat

Data adaugării: 2015-04-01 17:44:07
Ultima actualizare: 2016-11-13 22:06:43

9,37 Lei

Mai multe informații

GennaDent – Homeopatic este o pastă de dinți 98% naturală, ideală pentru îngrijirea dinților, ce cute tooth Homeopaticpoate fi utilizată cu succes în timpul tratamentelor homeopatice, când majoritatea pastelor de dinți sunt interzise. Pasta de dinți Homeopatic are o componență complexă din plante, argilă activă, propolis și aloe vera, care previn apariția cariilor și a formării tartrului.

Substanțele active din plante (rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor, pelin, traista ciobanului, etc.) întăresc smalțul dinților, hrănesc și calmează gingiile. De asemenea, aceste plante sunt bogate în substanțe cu rol antibiotic, antimicotic și antiinflamator, din acest motiv, infecțiile, inflamațiile și iritațiile sunt ameliorate în urma folosirii pastei de dinți Homeopatic. Ajută la vindecarea abceselor dentare, gingivitelor, aftelor bucale și previne apariția infecțiilor dentare.

Argila recunoscută pentru efectele sale terapeutice benefice, are un rol remineralizant, ajutând la fortifierea dinților, neutralizează hiperaciditatea, restabilind echilibrul acido-bazic. Ingredientele active au proprietăți absorbante, detoxifiante, purificatoare, eliminând mirosul neplăcut al gurii.

Pasta de dinți Homeopatic are o aromă plăcută, revigorantă datorită conținutului de ulei volatil de lămâie.

Nu conține fluor și nu formează spumă.

Se recomandă utilizarea pastei de dinți Homeopatic după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 98% substanțe naturale. Continut: argila activa, aloe vera, propolis, rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor de cimp.   Aromă – ulei volatil de lămâie.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Vivanatura Pasta De Dinți GennaDent Homeopatic 80ml

Vivanatura Pasta De Dinți GennaDent Homeopatic 80ml

30 alte produse din aceeași categorie: