Site-ul nostru utilizeaza cookie pentru a va oferi o experienta mai buna in utilizarea acestuia.

REMEDII NATURALE, MAI MULT PENTRU NATURĂ ȘI SĂNĂTATE

Bun venit în lumea Argefarm, unde te așteptam să descoperi minunatele beneficii ale ingredientelor naturale.

Experiența și profesionalismul farmaciștilor noștri, au conceput pentru tine produse cosmetice menite să ofere răsfăț și îngrijire naturală.

Sunt numeroase motivele pentru care pielea necesită măsuri de întreținere speciale.

Indiferent de vârsta sau tipul de piele, avem nevoie de un hidratant excelent pentru a ne menține pielea hidratată, pentru a o proteja împotriva mediului extern și pentru a preveni iritarea.

Atunci când ne spălam pe față/corp, deseori curățam pielea de uleiuri naturale (sebum). Folosind un ser de față (uleiuri vegetale combinate cu uleiuri esențiale), reumplem uleiurile naturale de pe față/corp.

Așadar, cu toții avem nevoie de un hidratant, dar nu ar trebui să folosim cu toții același lucru, pielea noastră este diferită și are nevoi diferite, de aceea farmaciștii noștri au creat aceste formule speciale pentru nevoi diferite.

Apelați cu încredere utilizând formularul de contact sau vă așteptăm la sediul nostru din Arad, strada str. Abrud, nr. 105, bl. 126, Luni-Vineri de la 8-21 și sâmbătă de la 8-15.

Rețineți: produsele prezentate în acest articol nu au fost evaluate de ANM. Produsele și informațiile de pe această pagină nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Acest site web nu reprezintă un substituit pentru îngrijirea profesională. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră în ceea ce privește îngrijirea medicală.

Mulțumim pentru înțelegere.